هفته‌نامه‌ی انصار حزب الله: امنیت سایت‌های دولتی در حد دروازه‌ی مالدیو است!

هفته‌نامه‌ی انصار حزب الله: امنیت سایت‌های دولتی در حد دروازه‌ی مالدیو است!

هفته‌نامه انصار حزب الله، امنیت شبکه‌ها و سایت‌های دولتی ایران را در حد دروازه‌ی مالدیو سابق دانست.

 
به گزارش سیتنا (CITNA.IR)، لثارات در ستون سیاست به روایت یک همولایتی  تحت عنوان "سایت دولتی" نوشت:
وزیر اطلاعات: تشکیلات فتنه، سایت وزارت کشور را در سال 88 هک کردند و متوجه شدند که تقلبی صورت نگرفته است! (سیاست روز 90/11/29)
 
به همین راحتی! سایت وزارت کشور را هک کردند و بالا و پایین سایت را (تا حد فیها‌ خالدون!) دید زده و چشم‌هایشان هم طبق اطلاعات واصله درویش نبوده است! شاید سایت بانک مرکزی را هم هک کرده باشند، یا سایت بچه‌های بالا را!
 
نظریه مدیریت بررسی: بیایید بی‌خیال قضیه شویم و به روی خودمان نیاوریم که امنیت شبکه‌ها و سایت‌های دولتی در حد دروازه تیم مالدیو است! (البته «مالدیو» سال‌های قبل)
 
نظریه مدیریت فرهنگی: می‌توان به مناسبت هفته دولت مسابقه‌ای میان هکر‌ها برگزار کرد و به کسانی که موفق به هک سایت‌های دولتی شده و اسرار آن را افشا کنند جوایزی نفیس اهدا کرد!
انتهای پیام

Source URL: https://www.citna.ir/news/1600/هفته‌نامه‌ی-انصار-حزب-الله-امنیت-سایت‌های-دولتی-در-حد-دروازه‌ی-مالدیو-است