کد مطلب: 

247048
بیانیه‌ی «کمیته سنا» پیرامون برنامه همکاری های جامع ایران و چین؛

بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های توانمند ایرانی و استفاده حداکثری از فناوری‌های بومی کشور در دستور کار قرار گیرد/ همکاری و مشارکت‌ها در حوزه فاوا با نگاه به انتقال تکنولوژی‌ و تامین نیازهای اساسی بازار ایران و منطقه باشد

«فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان پیشران توسعه در برنامه همکاری های جامع (۲۵ ساله) ایران و چین، نقش راهبردی داشته و قطعا عوامل تاثیرگذار در این حوزه باید در مراحل نهایی سازی این برنامه همکاری و تنظیم قراردادهای تخصصی نقش خود را بدرستی ایفا نماید».
بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های توانمند ایرانی و استفاده حداکثری از فناوری‌های بومی کشور در دستور کار قرار گیرد/ همکاری و مشارکت‌ها در حوزه فاوا با نگاه به انتقال تکنولوژی‌ و تامین نیازهای اساسی بازار ایران و منطقه باشد

به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا، «کمیته سنا» مرکب از سه تشکل سندیکای صنعت مخابرات ایران، نظام صنفی رایانه ای کشور و اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در خصوص پیش نویس برنامه همکاری های جامع (۲۵ ساله) ایران و چین در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بیانیه ذیل را منتشر کرد:
 
«بدیهی است میزان توجه به جزییات و دقت در تنظیم توافقنامه‌ها و قراردادهای بین المللی می‌تواند حافظ منافع هریک از طرفین باشد. علاوه بر آن برنامه‌ریزی استراتژیک و هدفمند همراه با عزم ملی برای استفاده از تمام پتانسیل و ظرفیت موجود داخلی در راستای حفظ و ارتقا حق حاکمیت کشور بسیار مهم‌تر و تاثیرگذارتر خواهد بود.

در بخش اهداف اساسی این برنامه همکاری آورده شده است: «چین به عنوان یک واردکننده ثابت نفت خام ایران خواهد بود و امیدوار است که ایران به نگرانی‌های چین درباره بازگشت سرمایه‌گذاری در بخش نفت ایران توجه نماید، طرف چینی نیز متقابلا به استفاده بهینه از منابع مالی به دست آمده از فروش نفت به چین توجه نماید.»

وقتی موضوع همکاری مطرح می‌شود یعنی طرفین باید با تمام توان حضور داشته باشند تا از یکسو برنامه توافق شده بصورت جامع پیاده شود و از سوی دیگر هردو طرف بصورت برد-برد از مزیت های آن بهره‌مند شوند.

مجموعه توانمندی‌ها و قابلیت‌های کشور به ویژه بخش خصوصی جوان، شایسته، پویا و پیشرو آگاه هستند که چنانچه در برنامه همکاری‌های جامع مشترک همانند طرف مقابل انسجام در برنامه‌ریزی، استفاده از فناوری‌های روز، تفکر ایجاد شغل مستمر، نگاه ملی و حمایت جانانه، دائمی و همه جانبه دولتی وجود نداشته باشد، سهم ایران در این مشارکت تنها و تنها خام فروشی نفت بوده و مغبون این معامله خواهد بود.

فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان پیشران توسعه در این برنامه همکاری، نقش راهبردی داشته و قطعا عوامل تاثیرگذار دراین حوزه باید در مراحل نهایی سازی این برنامه همکاری و تنظیم قراردادهای تخصصی نقش خود را بدرستی ایفا نماید.

«کمیته سنا» مرکب از سه تشکل سندیکای صنعت مخابرات ایران، نظام صنفی رایانه ای کشور و اتحادیه صادرکنندگان خدمات مهندسی، مشاوران و پیمانکاران صنعت مخابرات ایران با بیش از ۱۸۰۰۰ عضو فعال و متخصص، آگاه به فناوری‌های روز و به عنوان رگولاتور بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، به دلیل تجربه اندوزی طی سال‌های متمادی و اتکا به ظرفیت نخبگان و سرمایه‌های داخلی در شرایط تحریم، ضمن اعلام آمادگی در خصوص ارائه مشاوره و نظر کارشناسی برای تدوین برنامه عملیاتی همکاری های جامع ۲۵ ساله ایران و چین، به لزوم اعمال نکات زیر در این حوزه تاکید می نماید:

۱- بهره‌مندی از ظرفیت، سرمایه و تجربه شرکت‌های توانمند ایرانی و همچنین استفاده حداکثری از فناوری‌های بومی کشور برای مشارکت و انجام اهداف مورد اشاره در برنامه همکاری‌های جامع در دستور کار قرار گیرد.

۲- همکاری و مشارکت‌ها در حوزه فاوا با نگاه به انتقال دائمی تکنولوژی‌های روز و تامین نیازهای اساسی بازار ایران و منطقه برنامه‌ریزی و اجرا شود.

بدیهی است باید میان فناوری در تحقیق و توسعه و فناوری برای تولید انبوه تفاوت قائل شد و هر کدام از طرفین در این شراکت باید اهلیت لازم را داشته باشند. همچنین برای حفظ و ارتقا ماهیت و جایگاه فناوری اطلاعات هم رده با استانداردهای بین المللی نیز برنامه مشخصی تدوین و تهیه شود.»

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 1
2020-07-25 16:27

افزودن دیدگاه جدید