کد مطلب: 

217968

«مومو» چالشی تازه برای تحریک کودکان و نوجوانان به خودکشی!

بازی‌های خشن اینترنتی این روزها خوراک لوح سفید ذهن و قلب برخی از کودکان و نوجوانان شده و آن‌ها را به خودکشی و خودآزاری تشویق می‌کند.
«مومو» چالشی تازه برای تحریک کودکان و نوجوانان به خودکشی!

به گزارش سیتنا، بازی‌های اینترنتی در فضای مجازی طرفداران مخصوص به خود را دارد و اغلب افراد به ویژه کودکان و نوجوانان مجموعه‌ای از انواع بازی‌های مختلف را در تبلت خود گردآوری می‌کنند و بخشی از زمان اوقات فراغت خویش را به دنبال کردن این بازی‌ها اختصاص می‌دهند.

در برخی از مواقع بعضی از بازی‌های اینترنتی چالش‌ها و حواشی متعدد و بحث برانگیزی را به دنبال دارند و تبعات دنبال کردن آن‌ها فرد بازی کننده را دچار آسیب کرده  و تبعات و عواقب جبران ناپذیر آن‌ها گاهی تا تشویق وی به خودکشی و گرفتن جانش پیش می‌رود.

مطمئنا نام بازی اینترنتی پر چالش «نهنگ آبی» را که در سال گذشته با تشویق برخی از کاربران فضای مجازی به خودکشی، چند قربانی گرفت را به خاطر دارید و ماجرای قربانی شدن چند تن از کودکان و نوجوانان در برخی از کشورهای دنیا  در اثر پیوستن به این چالش را شنیده‌اید.

دعوت شما به یک چالش پردردسر با ارسال پیام از کاربری ناشناس

«مومو» همان عروسک ژاپنی است که ابتدا با حسابی به همین نام در صفحه اینستاگرام ثبت شد و پس از مدتی به عنوان یک بازی چالش برانگیز برای خودکشی رایج شده و مورد توجه کاربران قرار گرفته است و متاسفانه تا کنون 2 قربانی که یکی از آن‌ها را دختری 12 ساله شامل می‌شود را به جای گذاشته است.

با وجود عدم شناخت کافی بسیاری از افراد نسبت به بازی «مومو» نگاهی گذرا به تصاویر پروفایل صفحات شخصی افراد در شبکه‌های اجتماعی، از فراگیر شدن این بازی پر چالش در آینده‌ای نه چندان دور حکایت دارد و کودکان و نوجوانان به دلیل استقبال از مسئله تقلید و شبیه سازی خود به شخصیت‌های مشهور واقعی و مجازی بیش از سایرین در معرض آسیب‌های ناشی از آن  قرار دارند.

بازی پر چالش «مومو» این روزها در صفحات مجازی مورد بحث  بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی  با طرز فکرها و نگرش‌های مختلف واقع شده است و در این گزارش بنا داریم نکاتی مهم و ضروری را برای افزایش آگاهی و دانش مخاطبان به ویژه والدین برای مراقبت و محافظت بیشتر از فرزند خود در خصوص این بازی اینترنتی ارائه دهیم.

بر اساس خبرهای موجود در رسانه‌های مختلف خبری، بازی momo در برنامه واتس آپ (whats app) کاربری با شماره‌ای ناشناس شما را به چالشی دعوت می‌‌کند تا در نهایت شما به «مومو» پیامی ارسال کنید.

در مرحله بعد و پس از ارسال پیام از طرف شما تصاویر ترسناک و پیام های خشونت آمیز ی از طرف کاربر ناشناس برای شما ارسال می‌شود و به انواع مختلف شما را به خشونت طلبی و گرایش به هیجانی کاذب و در نهایت به خودکشی تشویق می‌کند.

ضرورت نظارت بیشتر والدین بر فعالیت فرزندان در شبکه‌های اجتماعی

در شرایط فعلی که کودکان و نوجوانان به نوعی در شبکه‎های اجتماعی حضور دارند و فعالیت آن‌ها، اغلب در غفلت پدر و مادر صورت می‌گیرد، ضرورت افزایش نظارت والدین در شبکه‌های اجتماعی مثل واتساپ و فیسبوک به شدت احساس می‌شود.

ترویج خشونت، تشویق فرد به خودکشی و بروز رفتارهای خشن و همچنین سرقت اطلاعات شخصی افراد از جمله مهمترین اهداف طراحی و انتشار بازی اینترنتی «مومو» به حساب می‎آیند و بهتر است والدین فرزندان خود را از این بازی چالش برانگیز دور نگهدارند.

اگر چه جذابیت بازی «مومو» در میان  نوجوانان کشورهای آرژانتین، مکزیک، آمریکا، فرانسه و آلمان جذاب تر بوده و طرفداران بیشتری دارد اما به این معنا نیست که کاربران ایرانی و یا سایر کاربران فضای مجازی، امکان دسترسی به آن را پیدا نکنند. بنابراین خطر فراگیر شدن بازی «مومو» در کمین سایر کودکان  و نوجوانان دنیا است و اقدامات پیشگیرانه باید به در دستور کار  والدین و متولیان امر قرار بگیرد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 3
2018-09-10 09:28

افزودن دیدگاه جدید