کد مطلب: 

211203

عذرخواهی زاکربرگ بخاطر کم‌کاری در جلوگیری از درز اطلاعات کاربران فیس‌بوک

مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک که روز دوشنبه جلسه‌ای با نمایندگان کنگره ایالات متحده داشت در بیانیه‌ای کتبی نسبت به «کم‌کاری» رسانه اجتماعی فیس بوک برای «جلوگیری از سوءاستفاده» عذرخواهی کرد.
عذرخواهی زاکربرگ بخاطر کم‌کاری در جلوگیری از درز اطلاعات کاربران فیس‌بوک

به گزارش یورونیوز، او در این شهادت‌نامه کتبی که خطاب به کمیته انرژی و بازرگانی کنگره ایالات متحده منتشر شد نوشته است: «کاملا مشخص است که ما اقدامات لازم را جهت جلوگیری از آسیب ناشی از سوءاستفاده از این ابزراها انجام ندادیم.»

وی در ادامه ضمن پذیرش مسئولیت شخصی نسبت به این کمبودها نوشت: «من فیس‌بوک را شروع کردم و آن‌را می‌گردانم؛ بنابراین مسئولیت آنچه اتفاق افتاد بر عهده من است.»

زاکربرگ که روز دوشنبه نهم آوریل با تعدادی از نمایندگان کمیته‌های مختلف کنگره دیدار کرد، قرار است روز سه‌شنبه در مقابل کمیته قضایی و همچنین بازرگانی سنا شهادت دهد.

فیس‌بوک کاربران را در جریان اطلاعات افشا شده قرار می‌دهد

ماه گذشته در پی انتشار گزارشاتی مبنی بر افشای اطلاعات میلیون‌ها کاربر به کمیپن انتخاباتی دونالد ترامپ توسط شرکت کمبریج آنالتیک، کمپانی فیس بوک هدف انتقادات فراوانی قرار گرفت.

کمبریج آنالیتیکا، یک شرکت خصوصی است که در زمینه واکاوی و پردازش داده در زمینه انتخابات فعالیت می‌کند. این شرکت به عنوان یکی از شاخه‌های شرکت بریتانیایی آزمایشگاه‌های ارتباطات استراتژیک (CLS) برای مشارکت در سیاست‌های آمریکا در سال ۲۰۱۳ تاسیس شد. این شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال ۲۰۱۶ و همچنین همه‌پرسی عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ فعالیت داشت.

فیس بوک قرار است روز دوشنبه ۸۷ میلیون کاربری را که اطلاعات آنان ممکن است توسط کمبریج آنالیتیک در اختیار شرکت‌ها یا کمپین‌های انتخاباتی قرار گرفته را به صورت رسمی از این موضوع آگاه کند.

قرار است که در بالای صفحه «news feeds» این کاربران لینکی را قرار دهد تا از این طریق بتوانند اپلیکیشن‌های خود و اطلاعاتی را که این اپلیکیشن‌ها از آنان به اشتراک می‌گذارد را مشاهده کنند.

شرکت فیس‌بوک در روز جمعه ششم آوریل از طرح قانونی برای افشای هویت خریداران تبلیغات سیاسی فیس‌بوک در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ حمایت کرد و همچنین خواستار ایجاد فرآیند تائید هویت برای خریداران این نوع تبلیغات شد.

این موضوع در پی استفاده ترول‌های روس از فیس بوک برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ در ایالات متحده مطرح شد. در ماه فوریه امسال بازپرس ویژه پرونده ترامپ-روسیه، ۱۳ فرد و سه شرکت روسی را به دخالت در این انتخابات متهم کرد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2018-04-09 22:56

افزودن دیدگاه جدید