کد مطلب: 

210537

راه حل آب نشدن بستنی کشف شد

محققان کانادایی متوجه شده اند با افزودن ماده ای از پوست موز به بستنی از آب شدن آن می توان جلوگیری کرد.
راه حل آب نشدن بستنی کشف شد

به گزارش میل آنلاین، محققان دانشگاه Guelph در کانادا راه حلی  یافته اند که از آب شدن بستنی جلوگیری می کند.  پوست موز قدیمی فیبرهای ریزی به نام سلولز دارد. با افزایش این ماده به بستنی، محصول حاضر خامه ای تر، خوش طعم تر و البته ماندگار تر می شود.

این فیبرهای طبیعی هزاران بار نازکتر از قطر موی انسان هستند. این ماده سبب می شود بستنی طعم بهتری داشته باشد و علاوه بر آن چربی های ماده غذایی را از بین می برد. به این ترتیب بستنی ماده غذایی سالم تری خواهد شد.

رابین زولوآگا گالاگو در این باره می گوید: یافته های ما نشان می دهد نانوفیبرهای سلولزی  موز کیفیت بستنی را افزایش می دهد. به خصوص این فیبرها سبب می شود این ماده غذایی حجیم تر و دیر تر آب شود.

با چند تغییر کوچک در فرایند تولید می توان این فیبر را به بستنی افزود.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2018-03-29 23:36

افزودن دیدگاه جدید