کد مطلب: 

1827

آثار جستجوهای خود در گوگل را پاک کنید + آموزش

سیتنا - از اول مارس 2012 ، سیاست حفظ حریم خصوصی گوگل تغییر رویه داد؛ بدین ترتیب همه اطلاعاتی که درباره جستجوهای قبلی تان در گوگل موجود باشد، بین همه برنامه های تحت وب این شرکت در حساب کاربری شما به اشتراک گذاشته می شود. بنابراین اگر احساس می کنید که اطلاعات حساسی در این رابطه دارید که قصد ندارید هیچ کس به این اطلاعات دست پیدا کند، بهتر است دستی به سر روی حساب گوگلی تان بکشید.

 
تاریخچه جستجو یا Web History مدتهاست که وجود دارد و هر زمان که وارد یکی از حساب های کاربری خود مثل حساب گوگل پلاس، جی میل، و ... می شوید، همه جستجوهای اینترنتی شما، ثبت و در بین سرویس های آنلاین گوگل شما به اشتراک گذاشته می شود. به این ترتیب گوگل می تواند طبق علایق شما موضوعات جذابتری را در اختیارتان بگذارد.
 
تا پیش از این، چنین اطلاعاتی تنها برای هر یک از برنامه های تحت وب گوگل به صورت مجزا استفاده می شد، یعنی اگر کلیپی را در یوتیوب دیده بودید؛ یا سایت یا اطلاعاتی را از طریق موتور جستجوی گوگل یافته و بازدید کرده بودید، اطلاعات مربوطه به تنهایی در همان سرویس بکار گرفته می شد، اما قرار است از این پنجشنبه تمام این اطلاعات بین کلیه برنامه های گوگلی شما به اشتراک گذارده شود. البته جای نگرانی وجود ندارد، چرا که این اطلاعات فعلاً فقط برای شخص شما قابل مشاهده بوده و به طور عمومی با سایر کاربران یکپارچه نمی شود.
 
اگر قبلاً تنظیمات Web History را تنظیم نکرده اید، اکنون وقت مناسبی برای این کار است. برای این منظور به یکی از حساب های کاربری تان در گوگل وارد شده و به نشانی https://www.google.com/history سری بزنید. اگر این امکان فعال باشد می توانید فهرستی از جستجوهای اخیر و سایت های مشاهده شده را ملاحظه فرمایید.
 
برای پاک کردن این جزئیات کافی است بر روی دکمه خاکستری رنگ Remove All Web History که در بالای صفحه قرار دارد کلیک کنید و در پنجره بعدی دکمه OK را بفشارید. 
 
 
هم اکنون همه اطلاعات فردی شما از تاریخچه جستجوی گوگل حذف شده است. اگر زمانی احساس کردید که لازم است چنین قابلیتی را در حساب کاربری خود داشته باشید، کافی است به این صفحه بازگشته و دکمه Resume را بفشارید. 
انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2012-03-18 07:27

افزودن دیدگاه جدید