کد مطلب: 

250145

وزارت کار از ظرفیت‌های علمی دانشگاهی در زمینه سلامت نیروی کار و خدمات الکترونیکی استفاده می‌کند

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تفاهم نامه منعقده این معاونت با دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاد دانشگاهی، گفت: آمادگی داریم در قالب این تفاهم نامه از ظرفیت های علمی دانشگاه در زمینه سلامت نیروی کار و خدمات الکترونیکی به جامعه هدف خود استفاده کنیم.
وزارت کار از ظرفیت‌های علمی دانشگاهی در زمینه سلامت نیروی کار و خدمات الکترونیکی استفاده می‌کند

به گزارش سیتنا ، حاتم شاکرمی در نشستی که در دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی به منظور همکاری و تعامل در حوزه های آموزش و پژوهش ایمنی کار برگزار شد افزود: جهاد دانشگاهی یکی از مراکزی است که با تلاش علمی و پژوهشی توام با روحیه انقلابی و ایثارگری علاوه بر نقش آفرینی در ارتقاء سطح علمی و دانش کشور توانسته بستر مناسب را برای توسعه شرکت های دانش بنیان و زمینه فعالیت های استارتاپ ها و اقتصاد  دیجیتال در کشور فراهم کند.

معاون روابط کار وزارت تعاون با اشاره به سه تفاهم نامه منعقد شده این وزارتخانه با جهاد دانشگاهی در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی گفت: یکی از این تفاهم نامه ها بین موسسه علم و فرهنگ با مرکز تحقیقات، تعلیمات  حفاظت فنی و بهداشت کار بوده است.

به گفته شاکرمی با بسترهایی که این تفاهم نامه به وجود آورده جهاد دانشگاهی و به ویژه دانشگاه علم و فرهنگ می تواند ماموریت های حوزه روابط کار در زمینه آموزش های ایمنی و تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی را  در آینده توسعه دهد.

وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت ها در این حوزه ،سلامت نیروی کار است خاطر نشان کرد  : در بحث سلامت نیروی کار، آموزش بسیار مهم است و می توان در آموزش های عمومی و تخصصی از ظرفیت های این دانشگاه استفاده کرد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به وجود بیش از 900 بازرس در مقاطع مختلف افزود: می توان  با استفاده از ظرفیت های مختلف دولتی، موسسات خصوصی و مراکز علمی از جمله دانشگاه علم و فرهنگ و با امضای تفاهم نامه  بستر های همکاری لازم را برای ارتقای علمی و حتی تحصیلات تکمیلی آنان ایجاد فراهم کرد.

وی افزود: در رابطه با سلامت نیروی کار به ویژه در شرایط تحریم به تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی مورد استفاده نیروی کار اعم از وسایل تولیدی داخل و وارداتی نیازمند هستیم.

شاکرمی با بیان اینکه متاسفانه در کشور با دو مشکل ورود وسایل و تجهیزات غیر استاندارد و تولید به دلیل تحریم ها روبرو هستیم عنوان کرد: به اعتقاد من جهاد دانشگاهی با توان علمی و پژوهشی در زمینه تهیه و تولید حفاظت فردی می تواند نقشی اساسی در این زمینه ایفا کند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به گسترده شدن جامعه کار و تولید کشور و تغییر ارائه خدمات از روش سنتی به روش الکترونیکی گفت : یکی دیگر از توجهات ما ارائه خدمات الکترونیکی شفاف ، سالم و سریع به جامعه هدف است.

وی با تاکید بر دو شاخص اصلی فرهنگ سازی و آموزش در جهت اجرای سامانه های الکترونیکی به ویژه در حوزه کار و تولید خاطر نشان کرد : دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان یک مرکز علمی می تواند در ارزیابی و تسهیل امور این بخش با معاونت همکاری کند.

در ادامه این نشست، سید سعید هاشمی، رییس دانشگاه علم و فرهنگ، گفت: نگاه ما در دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر استفاده از ظرفیت های علمی و فرهنگی، ایجاد اشتغال برای دانشجویان است در این راستا و با توجه به توسعه مراکز آموزش عالی بعد از انقلاب جمهوری اسلامی ایران، وجود بازار کار و آماده سازی بستر های اشتغال یک مولفه مهم به حساب می آید.

وی با اشاره به اهمیت توسعه دانشگاه ها گفت: یکی از مهم ترین اهداف دانشگاه های نسل سوم این است که بتوانند معضل اشتغال را برطرف کنند، در همین راستا راه اندازی کسب و کار یک راهکار جدید است، علاوه بر آن پارک ملی علوم،فناوری های نرم و صنایع فرهنگی نیز به عنوان نخستین مجموعه در حوزه صنایع فرهنگی برای نیل به این هدف راه اندازی شده است.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ فعالیت های ذکر شده را زمینه ساز کارآفرینی که یکی از اهداف دیگر این دانشگاه است، دانست و خاطر نشان کرد: نگاه ما این است که دانشجویان بتوانند در این مجموعه ها به فعالیت و توسعه کسب و کار بپردازند؛ همچنین تلاش داریم در حوزه پژوهش نگاه نوآورانه داشته باشیم، به همین دلیل با پژوهشگاه های مختلف همکاری می کنیم.

این مراسم با بازدید از مجموعه‌های دانشگاه علم و فرهنگ و پارک ملی علوم،فناوری های نرم و صنایع فرهنگی همراه بود.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 3
2020-10-19 09:28

افزودن دیدگاه جدید