کد مطلب: 

246853
سرپرست وزارت صمت در رونمایی از سامانه‌های گارانتی و مدیریت بازرسی:

راه‌اندازی سامانه‌های الکترونیکی، بازرسی‌ها را نظام‌مند می‌کند/ با راه‌اندازی سامانه‌ی الکترونیکی اسنپ بازار، بازرسی‌ها در هر لحظه به‌صورت آنلاین انجام می‌شود

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست هماهنگی تشدید بازرسی کالاهای هدف و رونمایی از دو سامانه گارانتی و سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی (سیمبا)، بیان کرد: راه اندازی سامانه های الکترونیکی، بازرسی ها را نظام مند می‌کنند و در کنار این موضوع از ظرفیت اصناف برای کنترل بازار نیز باید استفاده کرد.
راه‌اندازی سامانه‌های الکترونیکی، بازرسی‌ها را نظام‌مند می‌کند/ با راه‌اندازی سامانه‌ی الکترونیکی اسنپ بازار، بازرسی‌ها در هر لحظه به‌صورت آنلاین انجام می‌شود

به گزارش سیتنا، حسین مدرس خیابانی، افزود: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در واقع ماحصل ادغام دو سازمان بزرگ "حمایت " و "بازرسی و نظارت" می‌باشد و بازرسی و نظارت ها بر بازار در حال حاضر محصول این ادغام است.

وی ادامه داد: لزوم وجود یک سازمان قدرتمند برای بازرسی و نظارت بر بازار احساس می‌شد که با ادغام این دو سازمان و چابک‌سازی آن‌ها این مهم تحقق یافت و تا به امروز تداوم دارد.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: معاونت های بازرسی و نظارت در سازمانهای صمت استانی باید ساختاری قدرتمند برای ادامه حیات و فعالیت های خود داشته باشند که خوشبختانه با ایجاد این ساختار نیز موافقت به عمل آمده است.

مدرس خیابانی همچنین بر تقویت اعتبارات و تأمین زیرساختها از جمله حمل و نقل و تأمین خودروهای مورد نیاز برای بازرسی در راستای تقویت کنترل‌ها و نظارت‌ها تاکید کرد و گفت: این موضوعات با جدیت تا حصول نتیجه نهایی در حال پیگیری می باشد.

وی بخش عمده ای از التهابات بازار را متاثر از نوسانات ارزی و شاخص‌های کلان دانست و بیان کرد: با این وجود مردم انتظار کنترل و نظارت بر بازار را دارند که در این راستا ارتباط با اتاق‌های اصناف، اتحادیه ها و صنوف در کنترل بازار در کنار فعال سازی سامانه های الکترونیکی اثربخش است.

سامانه های الکترونیکی بازرسی ها را نظام مند می‌کنند

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه سامانه های الکترونیکی بازرسی ها را نظام مند می‌کنند، افزود: همچنین از ظرفیت اصناف در کنترل بازار باید استفاده کرد، وجود سه میلیون واحد صنفی ظرفیت بسیار خوبی در کنترل و نظارت بر بازار می‌باشد و اداره بازار بدون حضور بازرسان و متولیان اصناف و واحدهای صنفی به یک شوخی شبیه است.

گشت‌های مشترک بازرسی با محوریت سازمان حمایت انجام می‌شود

مدرس خیابانی در خصوص برنامه های نظارتی مشترک با دیگر دستگاه ها نیز، ادامه داد: گشت‌های مشترک بازرسی با دعوت از بازرسان اتاق اصناف، سازمان تعزیرات و با محوریت سازمان حمایت به صورت مداوم در حال انجام است که به نتایج خوبی نیز رسیده است.

وی گفت: سازمان حمایت بازوی کنترل ستاد تنظیم بازار است و اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار در واقع بدون نظارت های سازمان حمایت عملی و شدنی نیست و خط قرمز سازمان حمایت این است که تولید متوقف نشود.

تعزیرات با سازمان حمایت تعامل بسیار خوبی دارد

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعامل بسیار خوبی که با سازمان تعزیرات حکومتی وجود دارد، نیز تصریح کرد: اگر در برخی استانها ناهماهنگی هست این ناهماهنگی مربوط به همان استان است، اما سازمان تعزیرات در همه جلسات و گشت‌های مشترک در کنار ما فعالیت می‌کند و گشت‌های مشترک را تحت مدیریت و محوریت سازمان حمایت انجام می دهد.

مدرس خیابانی از استان ها خواست تا ۵ بازوی نظارت شامل سازمان حمایت، سازمان تعزیرات، اتاق اصناف، دادستانی و نیروی انتظامی را در کنار هم داشته باشند.

با کسانی که به بهانه نوسانات ارزی گرانفروشی می‌کنند باید برخورد شود

وی همچنین با بیان اینکه نباید اجازه داد تا سودجویان از نوسانات ارزی سوء استفاده کنند، گفت: بین گرانی و گرانفروشی یقیناً تفاوت وجود دارد و کسانی که پشت نوسانات ارز گرانفروشی می‌کنند باید مورد برخورد واقع شوند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت بازرسان را مظلوم‌ترین قشر از کارمندها توصیف کرد و گفت: کار نظارت بر بازار فقط مختص بازرسان نیست و تعامل و همگرایی همه دستگاه ها را می طلبد و مردم نیز باید در کنار دولت در مدیریت و کنترل بازار نقش خود را ایفا کنند.

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه سازمان حمایت و بازرسان این سازمان با تمام وجود در میدان هستند، گفت: در همین شرایط سخت کرونا ۲۳ بازرس کرونا گرفتند و تعدادی از بازرسان در این راه جان خود را از دست دادند که شهید خدمت محسوب می شوند.

سامانه الکترونیکی اسنپ بازار را برای هدفمندسازی بازرسی‌ها راه اندازی می کنیم

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه به دنبال فعال سازی سامانه‌های الکترونیکی هستیم، اعلام کرد: سامانه الکترونیکی اسنپ بازار را می‌خواهیم راه اندازی کنیم تا بازرسی‌ها در هر لحظه به صورت آنلاین باشد و در هر نقطه که مورد نیاز باشد، بازرس حضور داشته باشد.

سرپرست وزارت با بیان اینکه الکترونیکی کردن و پاسخگویی به ارباب رجوع خواسته رئیس‌جمهور نیز می باشد، گفت: باید بازرسی ها هدفمند بشوند، بازرسی غیر هدفمند راه به جایی نخواهد برد.

مدرس خیابانی با یادآوری اینکه پویش بدون قیمت نخریم را از سال قبل شروع کردیم، افزود: درج قیمت باید نهادینه شود و باید تلاش کرد تا مردم نیز در این زمینه همکاری داشته باشند و مردم فقط وارد مغازه هایی شوند که دارای برچسب قیمت باشند.

وی همچنین بر ضرورت توجه به انبارها و مراکز نگهداری برای جلوگیری از سوء استفاده ها تاکید کرد.

گفتنی است در این نشست از دو سامانه گارانتی و سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی (سیمبا) رونمایی به عمل آمد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 1
2020-07-21 16:20

افزودن دیدگاه جدید