کد مطلب: 

244061
در پی طرح شایعاتی مبنی ارتباط تکنولوژی 5G با شیوع کرونا؛

توئیتر: پخش امواج موثر بر شیوع کرونا توسط دکل‌های مخابراتی، توهم توطئه است/ هیچ گونه ارتباطی بین تکنولوژی 5G با همه‌گیری ویروس کرونا وجود ندارد/ بیش از ۲۲۳۰ توئیت را به دلیل داشتن محتوای گمراه‌کننده حذف کردیم

در پی طرح ادعاهایی مبنی بر انتشار امواج مضر توسط دکل‌های تلفن همراه نسل پنج (5G) که می‌تواند در شیوع کرونا موثر باشد؛ توییتر اعلام کرد که مطالب «مضر» در قالب توهم توطئه‌ را که تکنولوژی 5G را با همه‌گیری ویروس کرونا مرتبط می‌‌داند، حذف خواهد کرد.
توئیتر: پخش امواج موثر بر شیوع کرونا توسط دکل‌های مخابراتی، توهم توطئه است/ هیچ گونه ارتباطی بین تکنولوژی 5G با همه‌گیری ویروس کرونا وجود ندارد/ بیش از ۲۲۳۰ توئیت را به دلیل داشتن محتوای گمراه‌کننده حذف کردیم

به گزارش سیتنا، در هفته‌های اخیر ادعاهایی مبنی بر این که دکل‌های تلفن همراه در حال پخش اشعه‌های مضر هستند، در توییتر منتشر شده است و به بروز حملاتی علیه ساختارهای مخابراتی انجامیده است.

توییتر صفحه راهنمای خود را درباره‌ی نحوه‌ی رفتار با ادعاهای تایید نشده، از جمله اطلاعات جعلی درباره ارتباط 5G و ویروس کرونا، به‌روز کرد.

این شرکت در توییتی نوشت:‌ ما راهنمای خود را درباره ادعاهای تایید نشده‌‌ای که باعث می‌شود افراد در فعالیت‌های آسیب‌رسان یا تخریب ساختار حیاتی تکنولوژی ۵جی وارد شوند و یا منجر به هراس‌افکنی گسترده یا بی‌نظمی شدید شوند، گسترش داده‌ایم.

در همین حال اعلام شد که بیش از ۲۲۳۰ توییت به دلیل داشتن «محتوای گمراه‌کننده یا بالقوه مضر» از این شبکه اجتماعی حذف شده اند؛ هرچند، همه توییت‌هایی که به اشتباه ۵جی را به ویروس مرگبار کرونا مرتبط می‌کنند، حذف نخواهد شد.

یک سخنگوی توییتر گفت:‌ ما هنگامی حذف مطالبی با محتوای مرتبط با کووید۱۹ را در اولویت قرار می‌دهیم که درخواست‌هایی را در آن زمینه دریافت کنیم مبنی بر آن که آن محتواها بالقوه مضر یا گمراه‌کننده‌اند. همان طور که قبلا گفته‌ایم، تک تک توییت‌هایی را که محتوای ناقص یا مخدوش درباره کووید۱۹ دارند، حذف نمی‌کنیم.

کارشناسان امنیت سایبری، این اقدام توییتر را ستودند اما درباره خطر سوءاستفاده از الگوریتم مورد استفاده برای سانسور چنین محتوایی هشدار دادند.

توییتر از جمله چندین پلتفرم فنی است که ماه گذشته در تلاش برای «مقابله مشترک با تقلب و اطلاعات جعلی درباره ویروس کرونا» به هم پیوستند. این گروه متشکل از فیسبوک، گوگل، و توییتر، اعلام کرد که هدف از این همکاری ارتقاء محتوای قابل اطمینان و اشتراک‌گذاری اخبار همکاری با نهادهای بهداشتی دولتی است.

دانشمندان هرگونه ارتباط بین تکنولوژی نسل آینده موبایل با ایجاد خطرات علیه سلامتی را رد کرده‌اند.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 1
2020-04-27 14:22

افزودن دیدگاه جدید