کد مطلب: 

212914

دکتر فقیهی: تدوین استراتژی امنیت سایبری در اولویت قرار گیرد

دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خبر داد: بر اساس شاخص GCI منتشرشده از سوی اتحادیه بین‌المللی مخابرات، وضعیت ایران در سطح متوسطی قرار دارد.
دکتر فقیهی: تدوین استراتژی امنیت سایبری در اولویت قرار گیرد

به گزارش سیتنا، دکتر مهدی فقیهی به عنوان سخنران کلیدی در کارگاه بین‌المللی امنیت سایبری، با تأکید بر  محک زدن مهم‌ترین معیارهای سنجش جامعه اطلاعاتی، اظهار کرد: شاخص GCI شاخصی است که ITU برای ارزیابی سطح امنیت سایبری کشورهای مختلف، بر مبنای شاخص‌های متعددی منتشر می‌کند، بر اساس این شاخص، ایران در بین کشورهای جهان، نه در دسته کشورهای پیشتاز و نه در دسته کشورهای ضعیف قرار دارد، بلکه توانسته در دسته‌بندی متوسط در سطح جهانی قرار گیرد.

فقیهی در ادامه بیان کرد: با توجه به بررسی شاخص‌های GCI و همچنین وضعیت شاخص های فعلی کشور، بیشترین تمرکز به‌منظور دستیابی به بهبود وضعیت امنیت سایبری، می‌بایست در عرصه استانداردسازی صورت گیرد، به‌بیان‌دیگر استانداردسازی در دو بخش سازمانی و تخصصی باید تقویت شود، علاوه بر آن می‌بایست با برگزاری دوره‌های آموزشی چه در سطح تخصصی و چه در سطح عمومی به بالا بردن سطح آگاهی افراد کمک کنیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات فضای مجازی معاونت علمی، بابیان اینکه بر اساس شاخص GCI بیشترین ضعف کشور در دو حوزه استانداردسازی و آموزش است، گفت: از آنجاکه ما در فقدان یک استراتژی موفق در عرصه امنیت سایبری به سر می‌بریم، لذا یکی از اولویت‌های اساسی این عرصه تدوین استراتژی امنیت سایبری است. به همین منظور در فضای امنیت فناوری اطلاعات و همچنین آموزش، نیازمند به یک سری پیشنهادات و استراتژی‌ها نوین هستیم، همچنین همکاری‌های بین‌المللی و آگاه‌سازی کاربران، از اولویت های بعدی در این مسیر است، که می‌بایست موردتوجه قرار گیرد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2018-05-15 13:17

افزودن دیدگاه جدید