کد مطلب: 

193458
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی:

اجرای طرح حذف دفترچه‌های درمانی از مهمترین برنامه های سازمان تامین اجتماعی است

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی اجرای طرح حذف دفترچه‌های درمانی در مراکز ملکی را از مهمترین برنامه‌های پیش روی این سازمان دانست که انجام آن تأثیر هدفمندی بر مدیریت منابع و مصارف سازمان خواهد داشت.
اجرای طرح حذف دفترچه‌های درمانی از مهمترین برنامه های سازمان تامین اجتماعی است

به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر محمد علی همتی در مراسم تودیع و معارفه مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان افزود: این طرح در سه مرکز به صورت پایلوت انجام شد و از هفته گذشته نیز در ۶ استان آغاز شده است.

دکتر همتی اظهار داشت: بیمه شدگان و افراد تحت پوشش سازمان توجه داشته باشند که فعلاً در مراجعه به بیمارستان ها و درمانگاه‌های ملکی سازمان تأمین اجتماعی که این طرح اجرا نشده است باید دفترچه بیمه خود را به همراه داشته باشند تا برای دریافت خدمات درمانی دچار مشکل نشوند.

وی گفت: هم اکنون سازمان تامین اجتماعی دارای ٨٠ بیمارستان و ٢٧٩ درمانگاه و مرکز درمانی است و نحوه پذیرش بیمار در این مراکز همچنان به شیوه گذشته با دفترچه تأمین اجتماعی انجام می‌گیرد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی درخصوص اجرای طرح حذف دفترچه های درمانی گفت: پس از اینکه بیمار در درمانگاه پذیرش شد و پزشک او را معاینه کرد اطلاعات پزشکی بیمار در نسخه به صورت الکترونیکی ثبت می‌شود و بیمار بدون دفترچه با مراجعه به داروخانه می‌تواند داروهای خود را دریافت کند.

وی افزود: همچنین برای بیمار این امکان وجود دارد که از خدمات پاراکلینیکی هم استفاده کند. دکتر همتی با بیان اینکه این طرح با هدف کاهش هزینه‌ها برای تسهیل در ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی انجام می‌شود، اظهار داشت: صدور کارت هوشمند در دستور کار سازمان قرار دارد و در حال حاضر در یکی از استان ها بصورت آزمایشی انجام شده و برای کلیه استان ها به زودی عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: امسال ٨٠ بیمارستان ملکی این سازمان در طرح ارتقای هتلینگ قرار دارند که تاکنون این طرح در ٢٢بیمارستان انجام شد و رضایت مندی خوبی به همراه داشت.

دکترهمتی هدف از اجرای این برنامه را ایجاد رضایتمندی مراجعان و کارکنان در مراکز درمانی این سازمان عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۴٠ میلیون نفر از جمعیت کشور از خدمات تامین اجتماعی برخوردار هستند، افزود: سازمان تامین اجتماعی دارای ٨٠ بیمارستان ملکی در سراسر کشور است که این مراکز بیش از ١٠ هزار تخت بستری دارند که این تعداد یک دهم تخت های بستری کل کشور را تشکیل می دهند.

دکتر همتی با بیان اینکه در بخش درمان غیر مستقیم با ۴۵ هزار مرکز درمانی طرف قرار داد هستیم، گفت: از این تعداد ٨۵٩ بیمارستان دولتی و خصوصی، ٢۵ هزار مطب پزشک و ٢٠ هزار مراکز کلینیکی و پاراکلینیکی هستند.

وی ارتقای کیفیت خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی را از برنامه های مهم این بخش دانست که در حال اجرا است.

دکتر همتی گفت: استقرار نظام اطلاعات مدیریت، سامانه الکترونیک تامین و خرید خدمات درمانی، تداوم استقرار استانداردهای اعتبار بخشی از برنامه های عملیاتی بخش درمان سازمان تامین اجتماعی در سال جاری است.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2016-12-06 12:04

افزودن دیدگاه جدید