یک مقام ارشد پلیس فتا:
کودکان و نوجوانان در برابر تهدیدات فضای مجازی آسیب پذیرترند
رئیس پلیس فتا انتظامی کردستان اظهار داشت: کاربران کودک و نوجوان در برابر تهدیدات فضای مجازی آسیب پذیرترند.
به گزارش سیتنا، سرهنگ "فرامرز شاکری" اظهار داشت: اینترنت مزایای قابل توجهی را برای همگان به ارمغان آورده است مزایایی که سالانه میلیونها نفر را به خود جذب می کند . اگر چه مزایای بالقوه این شبکه جهانی به هیچ عنوان قابل انکار نمی باشد، اما تهدیداتی نیز در آن نهفته است که می تواند کاربران کودک و نوجوان را به راحتی در دام خود گرفتار سازد.
وی افزود : کودکان امروز امکان این را دارند که با فناوریهای حیرتانگیز عصر اطلاعات آشنا شوند و با دسترسی به ابزارهایی چون رایانههای شخصی و موبایلهای هوشمند به فضای اینترنت راه پیدا کنند.
سرهنگ شاکری ادامه داد : هماکنون در سراسر جهان کودکان و نوجوانان وقت بسیاری را برای حضور در فضای مجازی صرف میکنند، بازیهای رایانهای انجام میدهند و حتی از شبکههای اجتماعی برای آشنایی با همسن و سالهای خود و ارتباط با دیگران استفاده میکنند.
رئیس پلیس فتای کردستان اضافه کرد : در این میان اگرچه فراگیربودن تکنولوژیهای مربوط به فضای مجازی، محدودکردن دسترسی کودکان و نوجوانان را به امری مشکل تبدیل کرده اما والدین میتوانند با اجرای نکاتی از آسیبپذیری این فضا برای فرزندانشان بکاهند و مزایا و کارکردهای مثبت آن را به آنها بیاموزند.
این مقام انتظامی چند توصیه نیز به والدین ارائه کرد:
* حتما در مورد خطرات احتمالی ناشی از تبادل اطلاعات شخصی با غریبه ها، ملاقات های حضوری با کاربران اینترنتی ، ارائه عکس به دیگر کاربران غریبه و استفاده از دوربین های وب کم، فرزندان خود را آگاه سازید.
*والدین می بایست از تسلط کافی نسبت به اینترنت برخورداربوده و با سایتهایی که کاربران کودک و نوجوان با آنها ارتباط ایجاد می کنند آشنایی کافی داشته باشند.
*والدین باید در مورد نحوه استفاده کاربران از وسایل شخصی خود مثل تلفن همراه، کنسول بازی های کامپیوتری، نمایشگر های 3 MP و سایر ابزارهای مرتبط با رسانه های دیجیتال آگاهی داشته باشند.
*حتما از کودکان خود بخواهید تا تجربیات خود را به هنگام استفاده از اینترنت برای شما بازگو کنند.
*فقط در صورت نیاز ، برای فرزندانتان گوشی¬های دارای تکنولوژی جدید خریداری کنید زیرا تکنولوژی¬های جدید در صورت فقر آموزش و فرهنگ سازی مناسب ، موجب آسیبهای روحی و اخلاقی خواهد شد.
سرهنگ شاکری تصریح کرد : عدهای از خانوادهها نداشتن وقت کافی را بهانه میکنند و بدون آگاه کردن کودک در باره ویژگیها، مشکلات و مزایای محیط مجازی، به او اجازه میدهند تا ساعتهای زیادی را در اینترنت بگذراند. در این بین، سایتهای غیر اخلاقی و تالارهای گفتوگو بیشترین آسیب را به کودکان و نوجوانان میرسانند.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد : هر چقدر بیشتر بدانید،بیشتر در امنیت خواهید بود ؛ از این رو منابع آموزشی آنلاین از جمله سایت پلیس فتا را در آدرس www.cyberpolice.ir مطالعه کنید و در صورت مواجه شده با موارد مشکوک و یا برقراری ارتباط با پلیس فتا فرماندهی استان کردستان ، از طریق وب سایت پلیس فتا بخش ارتباطات مردمی اقدام نمائید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید