کد مطلب: 

176700
بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از رایتل؛

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: رایتل تنها اپراتوری است که نسل 3 و بالاتر را پشتیبانی می‌کند

جمعی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بازدید از رایتل در جریان برنامه های اپراتور سوم تلفن همراه کشور در سال 94 قرار گرفتند.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: رایتل تنها اپراتوری است که نسل 3 و بالاتر را پشتیبانی می‌کند

به گزارش خبرنگار سیتنا، در این بازدید که با حضور قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد، دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی با تشکر از توجه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به نهادهایی که رویکرد دانش بنیان را سرلوحه خود قرار داده اند، گفت: طبق گزارش های دریافتی با گذشت کمتر از 2 سال از آغاز به کار دولت یازدهم اقدامات و پیشرفت های خوبی در رایتل اتفاق افتاده است.

وی افزود: در حال حاضر رایتل 240 شهر را تحت پوشش شبکه نسل سوم قرار داده است که این رقم تا پایان سال به 450 شهر خواهد رسید. در همین راستا و در ادامه توسعه  به توسعه خدمات در حوزه های مختلف مبتنی بر شبکه های تلفن همراه متمرکز خواهیم شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر می توان از امکانات و زیرساخت های رایتل در بحث آموزش، آموزش های مجازی و توسعه شبکه تلفن همراه استفاده کرد.

فیروزآبادی همچنین با اشاره به آموزش مجازی، گفت: در حوزه آموزش مجازی اخیرا در دانشگاه ها اقدامات خوبی صورت گرفته که نیاز به پشتیبانی  بیشتر دارد و زیرساخت شبکه رایتل آمادگی و ظرفیت مورد نیاز برای دراختیار گذاشتن بستر مناسب و ارائه تعرفه های ارزانتر اینترنت برای برنامه های آموزش مجازی را داراست.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تصریح کرد: رایتل تنها اپراتوری است که شبکه آن نسل 3 و بالاتر از نسل 3 را پشتیبانی می کند.

سرویس های رایتل، مبتنی بر ترافیک داخلی است

در ادامه این دیدار، مدیرعامل رایتل با تشریح پیشرفت های این اپراتور، گفت: در شهریور 92 رایتل حدود یک میلیون سیم کارت واگذار شده در بازار داشت که این میزان تا آخر فروردین ماه سال جاری به 5 میلیون و 675 هزار سیم کارت رسیده است که این عدد نشانگر رشد 468 درصدی در فروش سیم کارت است.

به گفته سید مجید صدری همچنین در بحث مشترکین فعال نیز این تعداد در شهریور 92 حدود 350 هزار نفر از یک میلیون سیم کارت فروخته شده بود که این رقم در حال حاضر به 3 میلیون 750هزار مشترک فعال رسیده است.

وی افزود: طبق برنامه، رایتل قصد دارد تا پایان سال جاری 10 میلیون سیم کارت فروخته و 7 میلیون و 500 هزار مشترک فعال داشته باشد که این مساله به این معنی است که باید مشترکان فعال رایتل 2 برابر شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 80 درصد مشترکان رایتل از دیتا استفاده می کنند و عملا از نظر مصرف دیتا به تعداد مصرف، رایتل با 2 میلیون و 500 هزار مشترک دیتا که در شبکه دارد پرمصرف ترین مشترکان اینترنت را به خود اختصاص داده است.

صدری اضافه کرد: از آنجایی که بیشتر مشترکان رایتل از دیتا استفاده می کنند، تلاش خود را بر روی دیتا و سرویس های ارزش افزوده متمرکز کرده ایم که در نتیجه آن سال گذشته حدود 32 پرتال در حوزه های مختلف از جمله آموزش و تحقیقات راه اندازی شده است که 90 درصد این سرویس ها از ترافیک داخلی استفاده می کنند.

ارائه بسترهای مورد نیاز آموزشی

در این جلسه همچنین از سوی مدیران این اپراتور به طرح های آموزشی رایتل برای دانش آموزان و آموزش های شهروندی و تخصصی برای عموم اشاره شد.

بر اساس این توضیحات، رای درس برای دانش آموزان مقطع دبیرستان و مبتنی بر کانال دیتا طرح ریزی شده و از  امکان آموزش براساس روش مدرن هماهنگی آموزشی بهره جسته است. ساختار عرضه این محتوا مبتنی بر ابزارهای نوین ارتباطی، تبلت و موبایل ارائه شده و به شبیه سازی کلاس  پرداخته است.

در رای درس، بسته آموزشی که در اختیار دانش آموز  قرار می گیرد علاوه بر کتاب های آموزشی، کتاب های کمک آموزشی را نیز شامل شده و بدون دریافت هر گونه وجه اضافه این امکان را در اختیار دانش آموز قرار می دهدکه به صورت رایگان به محتوا دسترسی پیدا کند. همچنین موسسات آموزشی نیز می توانند به سامانه متصل و بر نحوه استفاده دانش آموزان نظارت کامل داشته باشند.

در ادامه این توضیحات عنوان شد: رای آموز نیز با هدف آموزش های شهروندی و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور افزایش سطح دانش جامعه در قالب آموزش های الکترونیکی از سوی این اپراتور عرضه شده است. گفتنی است تا کنون 180 هزار نفر از این طرح استفاده و آموزش های مورد نظر را دریافت و گواهی مربوطه را اخذ کرده اند.

استفاده از بستر رایتل برای بهبود امر آموزش

در این نشست نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تقدیر از برنامه ریزی های رایتل در حوزه آموزش، گفت: امیدواریم با بهره برداری حداکثری از شرایط موجود بتوانیم از این بستر مناسب برای ارتقا سطح کیفی آموزش بهره برده و استفاده از منابع را سریع و آسان تر سازیم.

مهندس جبار کوچکی نژاد، افزود: حوزه آموزش، نیازمند توجه دستگاههای مختلف کشور است. در صورتی که بتوانیم این رویکرد را همه گیر کنیم تحول در نظام آموزشی رخ خواهد داد.

وی تصریح کرد: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد همکاری و همراهی وزارت آموزش و پرورش و همچنین دانشگاههای مختلف کشور با رایتل باشیم تا برنامه ریزی های صورت گرفته با قوت و قدرت بیشتری پیش رود.

در ادامه، رییس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، نیز گفت: برگزاری اینگونه نشست ها از دغدغه های همیشگی این کمیسیون است و امیدواریم این برنامه ها و هم اندیشی ها بتواند کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس را به عنوان نهاد سیاست گذار در امر آموزش کشور کمک کند.

دکتر سید جواد هروی با اشاره به روند رو به توسعه صنعت ارتباطات و همچنین گسترش منطقه تحت پوشش شبکه رایتل افزود: آموزش های مبتنی بر شبکه های الکترونیکی در جهان جایگاه ویژه ای دارند، امیدواریم با برنامه ریزی های مناسب و همچنین هم افزایی دستگاههای مختف بتوانیم از این بستر مناسب در کشورمان به صورت هدفمند و بهینه استفاده کنیم.

شایان ذکر است؛ در این نشست علاوه بر دکتر سیدجواد هروی و مهندس جبارکوچکی نژاد، دکتر علی اخوان بهبهانی، ایروان مسعودی، عبدالوحید فیاضی، ابوالقاسم خسروی، عطااله سلطانی صبوح، محمود نگهبان سلامی، علیرضا سلیمی، رضا صابری، حجت اله درویش پور، قاسم احمدی لاشکی، عبدالرضا بزرگ نژاد، محمدرضا خبازی، احمد بخشایش اردستانی و همینطور مدیران مرکز پژوهش مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2015-05-06 16:02

افزودن دیدگاه جدید