کد مطلب: 

246855

راهکارهای اپل برای ممانعت از جاسوسی احتمالی هکرها از طریق دوربین

صفحه پشتیبانی اپل هشدار داد که مشتریانش نباید از پوشش دوربین بر دستگاه‌های مک بوک، مک بوک ایر، یا مک بوک پرو استفاده کنند؛ اگرچه استفاده از پوشش دوربین مانع جاسوسی احتمالی هکرها از طریق دوربین وب می‌شود، اما ممکن است به نمایشگر آسیب بزند.
راهکارهای اپل برای ممانعت از جاسوسی احتمالی هکرها از طریق دوربین

به گزارش سیتنا، در یک صفحه پشتیبانی اپل نوشته شده است: «دلیل این موضوع این است که به دلیل فاصله بین نمایشگر و صفحه کیبورد، قابلیت توازن‌پذیری دوربین بسیار محدود است.»

در این توضیح همچنین آمده است: «پوشاندن دوربین داخلی ممکن است باعث ایجاد اختلال در حسگر نور محیط شود و از عملکرد بخش‌هایی مانند روشنایی خودکار و «ترو تُن» (تنظیم رنگ و نور - True Tone) جلوگیری کند.»

«ترو تن» مشخصه‌ای برای هماهنگ کردن رنگ و شدت روشنایی نمایشگر لپ تاپ و «تاچ بار» (نواره لمسی)  است تا با فضای محیطی که ان را احاطه کرده است، هماهنگ شود و تصویر را طبیعی‌تر نشان دهد.

این منبع در عوض پیشنهاد می‌دهد که کاربران از چراغ نشانگر دوربین استفاده کنند که فعال بودن یا نبودن دوربین را نشان می‌دهد. چراغ و دوربین از لحاظ سخت‌افزاری به یکدیگر متکی هستند و فعال شدن یکی از آن‌ها بدون دیگری ناممکن است.

چنانچه محیط کاری شما ایجاب می‌کند که دوربین خود را بپوشانید، اپل راهکارهای زیر را پیشنهاد می‌کند:

مطمئن شوید که ضخامت پوشش دوربین‌ از یک کاغذ چاپ معمولی (۰.۱ میلی متر) بیشتر نباشد.

از پوشش دوربینی که اثرات چسبندگی از خودش به جا می‌گذارد اجتناب کنید.

اگر پوشش دوربینی را نصب می‌کنید که ضخامت آن بیشتر از ۰.۱ میلی متر است، قبل از بستن لپ تاپ خود آن پوشش را از دستگاه جدا کنید.

دارندگان مک بوک همچنین می‌توانند کنترل کنند که چه برنامه‌هایی به دوربین دسترسی دارند، چرا که از زمان ورود سیستم عامل «مک او اس موهاوی» (macOS Mojave)، قبل از فعال‌سازی دوربین از کاربران کسب اجازه می‌شود.

این گزینه می‌تواند توسط کاربران ویرایش شود  کاربران می‌توانند در بخش تنظیمات سیستم (System Preferences) گزینه امنیت و حریم خصوصی (Security&Privacy) را انتخاب کنند، سپس با انتخاب بخش حریم خصوصی (Privacy)، گزینه‌های مرتبط با دوربین را انتخاب کنند تا فهرستیاز دریچه‌های انتخاب در کنار برنامه‌هایی که می‌خواهند به دوربین (وب کم) دسترسی یابند، ظاهر شود.

«مک او اس موهاوی» در سال ۲۰۱۸ معرفی شد، سپس سیستم عامل «مک او اس سی‌یرا» در پی آن آمد و با «مک او اس کاتالینا» دنبال شد.

این سیستم عامل‌ها با ورود «بیگ سور» (Big Sur) که سیستم عاملی جدید برای رایانه‌های اپل خواهد بود، به گذشته خواهند پیوست.

اپل می‌گوید که «بیگ سور» بزرگترین اصلاح/ بازبینی (upgrade) سیستم عامل از زمان معرفی مک او اس ایکس (Mac OS X) از۲۰ سال قبل تا به حال است.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 1
2020-07-21 16:38

افزودن دیدگاه جدید