کد مطلب: 

205559
می‌داند دنبال چه می‌گردید، به چه چیزهایی علاقه دارید و کجاها رفته‌اید. خیلی چیزهای دیگر را هم می‌داند و نگه می‌دارد. وقتی درباره گوگل حرف می‌زنیم، حریم خصوصی شما چندان هم خصوصی نیست.
روش پاک کردن ردپایتان در گوگل

سیتنا - گوگل می‌گوید: "وقتی از خدمات گوگل استفاده می‌کنید، درباره اطلاعات خود به ما اعتماد می‌کنید." تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

اما آن چه ممکن است همه از آن خبر نداشته باشیم این است که گوگل این امکان را هم می‌دهد که بخشی از سابقه اطلاعاتی را که به اشتراک می‌گذارید، از بین ببرید.

در این مطلب چند امکان را برای پاک کردن رد پا در گوگل مرور می‌کنیم:

۱. پاک کردن فعالیت‌ها در گوگل

هر بار که در گوگل دنبال چیزی می‌گردید، این شرکت جست‌وجوی شما را به حساب کاربریتان پیوند می‌دهد.

گوگل هر فعالیت دیگری مانند پر کردن فرم یا گشت زدن در جی‌میل را هم ثبت و ضبط می‌کند.

همه این اطلاعات در صفحه‌ای به نام My Activity (لینک) ذخیره می‌شود. این دقیقا جایی است که برای پاک کردن فعالیت‌هایتان باید به آن سر بزنید.

در این صفحه، هم می‌توانید از امکان search یا جست‌وجو برای پیدا کردن صفحه یا کلمه خاصی که دنبالش هستید استفاده کنید، هم این که در یک بازه زمانی مشخص، تمام یا بخشی از فعالیت‌های قبلی را پاک کنید.

برای پاک کردن کل سابقه می‌توانید از " nuclear option" استفاده کنید.

اگر بخواهید در این صفحه چیزی را پاک کنید گوگل درباره پیامدهای احتمالی این کار به شما هشدار می‌دهد، اما واقعیت این است که پاک کردن سابقه جست‌وجو و گشت و گذار در گوگل باعث نمی‌شود که شما در آینده از بهره بردن از امکانات آن محروم شوید.

۲. تمام سابقه‌تان را در یوتیوب پاک کنید

گوگل رد تمام جست‌وجوهای شما را در یوتیوب و آنچه را در این سایت تماشا می‌کنید نگه می‌دارد.

لینک به سابقه جست‌وجو در یوتیوب در My activity

این سابقه هم به راحتی قابل پاک کردن است. به صفحه History در منوی سمت چپ صفحه بروید و روی دکمه "Clear all search history" و "Clear watch history" کلیک کنید. یا این که می‌توانید جست‌وجو یا ویدیوی خاصی را در یوتیوب پیدا و پاک کنید.

۳. چطور پای شرکت‌های تبلیغاتی را از حسابتان کوتاه کنید

گوگل نه‌تنها زیر و روی زندگی شما را می‌داند، بلکه این اطلاعات را دراختیار شرکت‌های تبلیغات آنلاین می‌گذارد.

به همین دلیل است که شما مرتب با آگهی‌های تبلیغاتی مرتبط با جست‌وجوهای قبلی خود روبرو می‌شوید.

اگر از دست این آگهی‌ها خسته شده‌اید، می‌توانید به صفحه‌ای بروید که شما را در جریان اطلاعاتی می‌گذارد که به تبلیغاتچی‌ها می‌رسد.

برای این کار در حساب گوگل خود لاگ‌این کنید و به بخش "Personal info & privacy" بروید.

آنچه این بار به آن نیاز دارید گزینه "Ads Settings" است. روی آن کلیک کنید و به "Manage ads settings" بروید.

اینجا می‌توانید دکمه "Ads personalisation" را پیدا کنید. اگر این گزینه را از کار بیندازید، دیگر آگهی‌هایی را که به خاطر ثبت و ضبط اطلاعاتتان در گوگل می‌گرفتید، دریافت نمی‌کنید.

گوگل به شما هشدار می‌دهد که به نفعتان نیست که این کار را بکنید چون دیگر آگهی‌های مربوط به علایقتان را نخواهید دید. انتخاب با شماست.

اما گزینه‌ای وجود ندارد که بتوانید دریافت آگهی را به کل متوقف کنید.

۴. سابقه مکان و موقعیت خود را در گوگل پاک کنید

اگر از گوشی اندروید استفاده می‌کنید، گوگل فهرست جاهایی را که رفته‌اید و موبایل و تبلت با خود داشته‌اید در Timeline حفظ می‌کند.

برای پاک کردن تمام اطلاعات رفت و آمدهایتان از نقشه گوگل باید به لینک بروید.

در آنجا می‌توانید ردیاب موقعیت را خاموش و سابقه گشت و گذارتان را پاک کنید؛ یک روز خاص، یک بازه زمانی یا کل آن را. حتی می‌توانید یک مسیر خاص را که رفته‌اید یا جای مشخصی را که در آن توقف داشته‌اید با فشار دادن دکمه waste basket button از سابقه گوگل و شاید خاطره خودتان محو کنید.

انتهای پیام

دسته بندی: 

برچسب: 

افزودن دیدگاه جدید

اشتراک در خبرنامه