۱۳۸۹/۰۵/۰۸
30/07/2010
تعداد اخبار:۴۲۳۸
ساعت:۱۳:۲۲
فارسی
|
English
صفحه اصلی
عناوین کل اخبار
جامعه اطلاعاتی
فناوری اطلاعات
فناوری ارتباطات
زندگی دیجیتال
گزارش تصویری
انتخاب تاریخ آرشیو
جستجوی کلیدواژه
خبرگزاری ها
دانشگاه ها
روزنامه ها
ارسال خبر به سیتنا
تماس با سیتنا
آرشیو اخبار
جستجوی پیشرفته
نسخه چاپی
ارسال خبر به دوستان
سیتنا
سرویس : فناوری اطلاعات
تاریخ:
۱۳۸۸/۱۲/۰۸
ساعت:
۱۱:۳۱
کد خبر:
۴۷۲۱
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات:
امنیت در شبکه سایبر نسبی است
بحث امنیت در هر سایتی یک موضوع کاملا نسبی بوده و نمی توان در مورد هیچ سایتی ادعا کرد که امنیت آن به طور مطلق برقرار شده است.
مهندس سعید مهدیون رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعت در گفت و گو با خبرنگار سیتنا اظهار داشت: هر سایتی به طور طبیعی با حمله نفوذ گران مواجه می شود اما مهم تر آن است که مدیران سایت ها بتوانند با نفوذ گران مقابله کنند.
وی در ارتباط با حمله هایی که برای سایت ایران دات آی آر اتفاق می افتد گفت: با وجود آن که هر روز با حمله نفوذ گران این سایت مواجه می شود اما هکر ها قابل شناسایی هستند.
مهدیون با اشاره به برخی شیطنت ها مبنی بر از دسترس خارج کردن سایت ها گفت: یک نوع مبارزه مستمر بین مدیران سایت ها و هکر ها در برخی از سایت های اتفاق می افتد.
رییس هیات مدیره شرکت فناوری اطلاعات تصریح کرد: حفظ امنیت در تمام اجزای شبکه اینترنت بسیار حائز اهمیت است، از این رو امنیت شبکه باید به صورت یکپارچه و هماهنگ حفظ شود.
وی، تاکید کرد: هر ارائهدهنده سرویس موظف است، امنیت آنچه که ارائه میکند را تامین نماید.
4721
نام فرستنده
:
پست الکترونیک
:
*
عنوان
:
*
پیشنهاد
:
*
:
ضروری
صفحه اصلی
|
عناوین کل اخبار
|
جامعه اطلاعاتی
|
فناوری اطلاعات
|
فناوری ارتباطات
|
زندگی دیجیتال
|
گزارش تصویری
استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.