CITNA RSS ۱۳۸۹/۰۵/۰۸ 30/07/2010 تعداد اخبار:۴۲۳۸ ساعت:۱۳:۳۱ فارسی | English
  
صفحه اصلی
  
عناوین کل اخبار
  
جامعه اطلاعاتی
  
فناوری اطلاعات
  
فناوری ارتباطات
  
زندگی دیجیتال
  
گزارش تصویری

انتخاب تاریخ آرشیو

جستجوی کلیدواژه
خبرگزاری ها
دانشگاه ها
روزنامه ها
ارسال خبر به سیتنا
تماس با سیتنا
آرشیو اخبار
جستجوی پیشرفته


نسخه چاپی ارسال خبر به دوستان
سیتنا
سرویس : فناوری ارتباطات
تاریخ: ۱۳۸۶/۱۲/۰۴
ساعت: ۱۲:۱۲
کد خبر: ۳۳۶۵

معاون عملیاتی اداره‌کل رایانه شرکت مخابرات استان تهران خبر داد:
تماس ماهانه یک میلیون و300 هزار نفر با 1818
استقبال از سرویس 1818، بیشتر از سرویس دریافت ریز مکالمات از طریق ایمیل و سایت بوده و ماهانه یک میلیون و 300 هزار نفر با این شماره تماس می‌گیرند.

آزادی، معاون عملیاتی اداره کل رایانه شرکت مخابرات استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: استقبال مردم از شماره 1818 به دلیل سهولت استفاده از آن بسیار زیاد بوده و به طور میانگین در ماه حدود یک میلیون و 300 هزار نفر با این شماره تماس می‌گیرند.
وی، در مقایسه استقبال عمومی از دو سرویس 1818 و دریافت ریز مکالمات از طریق ایمیل و عضویت در سایت، گفت: با وجود آنکه سرویس 1818، دیرتر از ایمیل و سایت مربوطه راه‌اندازی شده، اما استقبال از آن به دلیل سهولت کار با تلفن نسبت به اینترنت بیشتر بوده است.
آزادی ادامه داد: در حالی که دریافت ریز مکالمات از طریق سایت از حدود پنج سال پیش راه‌اندازی شده، اما تنها 110 مشترک دارد.
انتهای پیام

3365
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
عنوان : *
پیشنهاد :
* : ضروری